Henke Larsson är kung i vår vä-ä-ärld!

I tisdags var det jobb som gällde först, sen var det Väla med Macke, Viktor & Daniel.
Sen gick vi lite i Helsingborg, såg på utsikten från Kärnan. Sen åkte Daniel hem, och vi andra tre traskade bort till Olympia.
Vid 18.45 släpptes vi in, och vi gick till våra platser på Rad 1, sektion 25. Nära klacken, nära planen. Kan inte bli mycket bättre!

Matchen började vid 19.45, riktigt bra stämning!
Efter 12 minuter fick AIK in ett mål, och stämningen sänktes en aning. Men efter bara någon minut blev det bättre igen!

Efter 40 minuter av matchen fick Christoffer Andersson in kvitteringsmålet 1-1! Stämningen var på topp igen!

Sen blev det halvlek, vi gick runt lite, men gick tillbaka till platserna i lagom tid till matchen skulle börja igen.

Efter 63 minuter av matchen får världens bästa Henke Larsson in 2-1 målet!
Klacken bryter ut i sång, och sjunger oavbrutet i minst 5 minuter!
Fy fan va bra jag mår, Henke stannar i ännu ett år!
37 år ung, han är kungarnas kung.
Henke Larsson är KUNG i vår vä-ä-ärld!

och så om och om igen.
Den låten sitter fast i mitt huvud!

I 75 minuten får AIK in 2-2 (tror de...) Efter en stund av extremt klagande från spelare, klacken och resten av publiken så ångrar Fröjdfält sitt beslut till Offside, vilket var helt rätt! Offsiden var ju så solklar att du kunnat se den från månen >.<

Förlängning i 3 minuter. Det hjälper inte AIK och Helsingborg vinner matchen med 2-1.